Tijd voor je lijf

Ontspanning voor je hoofd; tijd voor je lijf

Een paar uur tijd en aandacht voor jouw ontspanning waarbij wij jou meenemen om te vertragen, te verstillen, te voelen en te ervaren. Gewoon te zijn… Hoe heerlijk is dat!?

Een moment helemaal voor jezelf!

Jibaco Coaching Handen met dennenappel
Jibaco Coaching ademhaling

Ons lichaam is de belangrijkste sleutel tot ontspanning

Als je lichaam ontspannen is, volgt je hoofd vanzelf.
Tijd voor je lijf is een moment om goed voor jezelf te zorgen en even naar binnen te keren. Omdat je vanuit contact met jezelf en Tijd voor je lijf, echt weer op kunt laden!

Deze avond verzorg ik samen met Mirjam Rakers. Wij nemen je mee vanuit onze kennis en ervaring met het autonoom zenuwstelsel en hartcoherent ademen. Beiden zijn wij opgeleid in het werken met het autonoom zenuwstelsel als basis en hartcoherent ademen als methode.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze avond helpen we jou om met behulp van je zintuigen, ontspanningsoefeningen en je ademhaling weer in contact te komen met jezelf. Om naar binnen te keren en vanuit ontspanning te zijn in het moment. Je hoeft even helemaal niets, behalve aanwezig te zijn.

Staand, zittend en liggend doen we een aantal oefeningen. We sluiten af met een klankbad; terwijl je op een matje ligt, kun je nog dieper in ontspanning komen door de trillingen van de klankschalen, de handpan en andere instrumenten.

Gun jezelf een moment van rust

Datum: 22 april, 18 mei en 3 juli 2024

Tijd: 19:30 - 21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur

Locatie: Capelle a/d IJssel, in de Kosmische Zaal bij Sensibel https://centrumsensibel.nl/

Kosten: € 23,- p.p., maximaal 8 personen

Op 23 augustus organiseren we een speciale zomereditie in het Groene Hart. Deze avond zullen we iets anders indelen. Wil je je hier alvast voor aanmelden, of heb je interesse? Dan kan je dit doorgeven, we houden jou dan op de hoogte.

Jibaco Coaching Klankschaal met zonnebloem

Gun jij jezelf Tijd voor je lijf?

Dit zeggen anderen over Tijd voor je lijf

“Een hele fijne en ontspannende avond met oprechte belangstelling van Mirjam en Jiska.
Ik had veel baat bij de ademhalingsoefeningen en de ‘massage’ van de klanken was heerlijk.”

Miranda van de Schuur

 

“Heerlijke me-time met onder andere ademhalingsoefeningen, meditatie en een klankbad. De bijeenkomst Tijd voor je lijf heb ik als erg prettig ervaren omdat ik volledig heb kunnen relaxen. De locatie was goed bereikbaar. De zaal was sfeervol ingericht en nodigde uit om te kijken, te voelen en te ruiken. Het welkom was warm en de thee stond klaar. Jiska en Mirjam kwamen relaxt op me over en waren zichtbaar aan het genieten. Tijd voor je lijf doet een mens goed!! Ik kan het iedereen aanbevelen.’

Ellemieke Vliegen

 

“Leuke en actieve avond. Veel verschillende oefeningen en activiteiten gedaan. De kers op de taart was de klankschaalsessie aan het einde. Heel fijn! Aanrader als je een fijne ontspannende avond wilt volgen met veel afwisseling.”

Linda

 

“Een hele bijzondere ervaring. En een fijn en vertrouwd gevoel door twee lieve, ervaren vrouwen die de sessie hebben gegeven.”

Mar

 

“Ik vond het een heel ontspannen avond, me-time! Ik zat behoorlijk in mijn hoofd bij binnenkomst maar gaandeweg zakte ik steeds verder in mijn lijf. Echt een fijne manier om voor jezelf te zorgen. Ik ga dit zeker vaker doen. Mirjam en Jiska doen dit met zichtbaar plezier en vullen elkaar goed aan. Het voelde warm en welkom.”

Monique

 

“Mijn moeder en ik hebben erg van de avond genoten. Het was heerlijk om even tot je zelf te komen en bewust te worden van je lichaam. Vooral het klankenbad vonden wij een erg prettige ervaring. De handpan werd mooi bespeeld, dat vonden wij het mooiste instrument van de avond.”

Carla en Eefje  

 

“Deze avond heeft mij zo veel ontspanning gebracht. Nu realiseer ik mij pas hoe erg ik daar behoefte aan had. Even uit de dagelijkse ratrace stappen en tijd nemen voor mijzelf. Het was een heerlijke avond en ik ga zeker vaker komen!”

Deelnemer

 

"Van het begin tot het einde een warm bad (figuurlijk, dat wel) waarin ieder onderdeel met zorg wordt vorm gegeven. De mooi en warm aangeklede ruimte waarin het programma plaatsvindt, de opeenvolgende onderdelen die met elkaar het geheel vormen. En vooral het klankbad waarvan wat mij betreft de enige aanmerking is, dat het (veel) eerder is afgelopen dan dat ik zou willen. Ik zou nog uren willen blijven liggen maar helaas, de sessies duren maar anderhalf uur in zijn totaliteit. Precies goed voor een avond ontspanning maar als je er eenmaal bent, wil je eigenlijk blijven."

Maaike

 

"Een heerlijke avond met aandacht voor mijzelf. Rust, ontspanning, gewaarwording. Dank jullie wel!!"

 

"Jullie Tijd voor je lijf avond heb ik ervaren als: Liefdevol, vertrouwd, ontspannend, inzicht, zacht, zelfzorg."

 

"Een paar woorden die in mij opkomen... Helend, zonder oordeel mogen kijken naar mijzelf, alles is goed, ruimte om helemaal mijzelf te zijn. Het is elke keer heel fijn!"

 

"Bijzondere ervaring. Voor mij waren de verschillende klanken het meest ontspannend. Ze laten je even 'wegglippen', een heerlijke ervaring."