Tijd voor je lijf

Ontspanning voor je hoofd; tijd voor je lijf

Een paar uur tijd en aandacht voor jouw ontspanning waarbij wij jou meenemen om te vertragen, te verstillen, te voelen en te ervaren. Gewoon te zijn… Hoe heerlijk is dat!?

Een moment helemaal voor jezelf!

Jibaco Coaching Handen met dennenappel
Jibaco Coaching ademhaling

Ons lichaam is de belangrijkste sleutel tot ontspanning

Als je lichaam ontspannen is, volgt je hoofd vanzelf.
Tijd voor je lijf is een moment om goed voor jezelf te zorgen en even naar binnen te keren. Omdat je vanuit contact met jezelf en Tijd voor je lijf, echt weer op kunt laden!

Deze avond verzorg ik samen met Mirjam Rakers. Wij nemen je mee vanuit onze kennis en ervaring met het autonoom zenuwstelsel en hartcoherent ademen. Beiden zijn wij opgeleid in het werken met het autonoom zenuwstelsel als basis en hartcoherent ademen als methode.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze avond helpen we jou om met behulp van je zintuigen, ontspanningsoefeningen en je ademhaling weer in contact te komen met jezelf. Om naar binnen te keren en vanuit ontspanning te zijn in het moment. Je hoeft even helemaal niets, behalve aanwezig te zijn.

Staand, zittend en liggend doen we een aantal oefeningen. We sluiten af met een klankbad; terwijl je op een matje ligt, kun je nog dieper in ontspanning komen door de trillingen van de klankschalen, de handpan en andere instrumenten.

Gun jezelf een moment van rust

Datum: 23 november 2023

Tijd: 19:30 - 21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur

Locatie: Capelle a/d IJssel, in de Aardezaal bij Sensibel https://centrumsensibel.nl/

Kosten: € 20,- p.p., maximaal 10 personen

Jibaco Coaching Klankschaal met zonnebloem

Gun jij jezelf Tijd voor je lijf?